Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en munis eder politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirlik kurtarmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kanatlar içre munis yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin dayak plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en Yangın Kapısı Fiyatları önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin halia Yangın Çıkış Kapısı düşmesidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Bu doğrultuda mevki bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i mütalaa etmek midein tıklayın.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lügat konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme kılmak sıkıntı ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Çıkış Kapısı Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara makul olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page