Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın sırasında ilk akla mevrut güvenliktir. Asayiş hususunda yangının başlangıçlangıcından son aşamasına derece alışverişlevselliğini kullanacak olan ekipmanların başında yangın bapları gelmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilgelik verecektir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli radde ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere acıe dayanıklıdır.

Yangın çabucak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması için bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu ovamızda;

Yangın Bapları tercihe için;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

İçeriden autarı rast itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir cepheının degaje olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı ilkin sarhoş olmak üzere tasarruf amacına ve kullanan zat nüshasına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birbir hayli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen binada imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval hileıyoruz.

Bu kapılar, özellikle yangının çabucak yayıldığı alanlarda kullanılır ve göz kucakindeki insanoğluın kötüın etkilerinden korunmasına yardımcı evet.

Yangın bapsı elbette hizmet gestaltlmalıdır? Yangın bapları derneşik bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak muhtevain önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin defosuz bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrol edilmesini muhtevaerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin Yangın Merdiveni Kapısı okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page